Në përkujtim të 75-vjetorit të ditëlindjes dhe 1-vjetorit të vdekjes së

HAXHI BAJRAM KASTRATI

HAXHI BAJRAM KASTRATI

(10.11.1947-12.11.2021)

Ishe dhe do të mbetesh shembulli i një burri fisnik, babai e gjyshi të dashur dhe mikut të sinqertë për të gjithë ata që të njohën. 
Jetojmë me mësimet, veprat dhe fjalët Tuaja, që ishin gjithmonë burim frymëzimi dhe do të mbeten përjetësisht udhërrëfimi ynë jetësor. 
Kujtimi, malli dhe dashuria për Ty nuk do të shuhen kurrë!

 

Familja Kastrati

Data e publikimit: 10.11.2022
Shpërndaje
Të tjera