Sot u mbushen 7 ditë nga humbja e vëllait, kunatit dhe axhës sonë të dashur

AFRIM R. MATI

AFRIM R. MATI

(4.10.1954 – 21.10.2022)

Ike befas nga kjo sëmundje e mallkuar. Fjalët janë të pakta ta shprehim dhimbjen që ndiejmë për ty. Mungesa jote është një zbrazëti e pafund, ndërsa kujtimi për ty është pjesë e jetës që do të na përcjellë gjithmonë.

 

Të përkujtojmë gjithmonë: Skënderi, Luljeta, Dafina, Korabi dhe Kushtrimi.

Data e publikimit: 27.10.2022
Shpërndaje
Të tjera