Sot dy vjet pa më të dashurin tonë

Dr. ALI (KADRI) TOLAJ

Dr. ALI (KADRI) TOLAJ

(20.4.1961 – 24.7.2020)

Sot u bënë dy vjet pa ty, dy vjet vuajtje e dhimbje që çdo ditë e më shumë vetëm sa rriten.
Me shkuarjen tënde na le një mungesë që s’mund të zëvendësohet kurrë nga asgjë dhe nga askush.
Do të jesh gjithmonë në mendjen dhe zemrat tona.

Të përkujtojnë e kurrë s’të harrojnë: bashkëshortja Mandushi, djemtë Dritoni dhe Durimi e nipi yt i vogël Alia.

Data e publikimit: 24.07.2022
Shpërndaje
Të tjera