Sefedin Nimonaj

Sefedin Nimonaj

(30.12.1988 - 25.4.2018)

Koha po kalon, sot bëhen katër vjet pa ty.
Dhembja nuk shprehet me fjalë, ajo është thellë në brendësinë e shpirtit tim.
Me mungon çdo ditë! Të përkujtoj, je pjesë e pandashme e shpirtit tim. Jetoj me kujtimet dhe mallin për ty.

Të përkujton halla Gjyle Krelani.

Data e publikimit: 25.04.2022
Shpërndaje
Të tjera