IMER D. KRASNIQI

IMER D. KRASNIQI

(17.7.1962 – 31.3.1999)


 

Lavdinë që përshkon të shkuarën dhe të tashmen ua dhuroi historia e luftës së UÇK-së.
Historia që na rikujton këshillat hyjnore për liri e drejtësi, barazi e bashkim, solidaritet e sakrificë.
Ëndrra juaj ishte LIRIA,
ku çdo gjë lulëzon. 
Ideali ishte dituria, 
pa dije lirinë askush s'e gëzon.
Lavdi e përjetshme për juve dhe të gjithë dëshmorët që tokën nënë e kishin të shenjtë.

 

Familja Krasniqi nga Drenoci i Malishevës.

Data e publikimit: 31.03.2022
Shpërndaje
Të tjera