Sot bëhen dy vjet që nuk të kemi pranë, e dashura dhe e çmuara jonë.

ZAHIDE (AJET) ADEMI

ZAHIDE (AJET) ADEMI

(27.3.1948 – 25.3.2020)

Koha po kalon e malli po shtohet, por dashuria dhe kujtimi për ty nuk do shuhen.
Na mungojnë buzëqeshjet, dashuria, këshillat, urtësia, zemërgjerësia, si dhe thjeshtësia jote si një grua me shpirt të madh e të fortë. 
Dashuria, dinjiteti, si dhe forca për të jetuar përtej sfidave e mundimeve të jetës janë udhërrëfyes për ne. 
Jemi me fat e krenarë që të patëm. Të duam në pafundësi!
Dritë pastë shpirti yt i bardhë e pusho e qetë në parajsë!

 

Të përkujtojmë me shumë mall, dashuri dhe dhimbje: bashkëshorti Jemini, fëmijët Albani e Florentina, mbesat Mrika dhe Dea, nipat Donarti, Drini dhe Arti, nusja Lindita e dhëndri Lulzimi.

Data e publikimit: 25.03.2022
Shpërndaje
Të tjera