Sot, më 14.3.2022, u bënë dy vjet nga vdekja e vëllait tonë të dashur

JASHAR (AVDYL) GASHI

JASHAR (AVDYL) GASHI

Vëlla, dy vjet që u ndave prej nesh, e ne vazhdojmë të të ruajmë në thellësinë tonë, të të shtrëngojmë e të të mbajmë fort me vete në çdo hap deri në fund të kësaj jete. Bujaria dhe fisnikëria jote ishin virtytet që na bëjnë krenarë që të kishim. Kujtimet me ty janë çastet më të bukura, ndërsa malli i pashterur sjell shpresë që të takohemi në amshim përsëri.

E përkujtojnë mbarë familja nga Broliqi, Raushiqi, Peja, Prishtina, Zvicra, Suedia dhe Amerika.

Data e publikimit: 14.03.2022
Shpërndaje
Të tjera