SHEMSI (BAJRAM) MAQEDONCI

SHEMSI (BAJRAM) MAQEDONCI

(15.10.1942 - 18.01.2020)

I dashuri vëlla,

Shemsi.

 

Me pietet dhe mall të madh të përkujtojmë në dyvjetorin e shkuarjes tënde në amshim.

Të përkujton: Salihu me familje

Data e publikimit: 18.01.2022
Shpërndaje
Të tjera