Sot u bë një vit pa Ty, vëlla i dashur.

Shaqir (Emin) Shaqiri

Shaqir (Emin) Shaqiri

Zbrazëtirën që ke lënë pas vetes nuk e plotëson askush dhe asgjë.

U prehtë në paqe shpirti yt fisnik!

E përkujtojnë vëllai Shabani dhe motrat Naxhija dhe Bademja.

Data e publikimit: 15.11.2021
Shpërndaje
Të tjera