U bënë dy vjet pa më të dashurën tonë

BUQE BERISHA

BUQE BERISHA

(27.6.1981 – 7.11.2019)

Dy vjet pa ty sa dy shekuj.

 

E kujtojnë me mall: nëna Mihanja, babai Sadiku, motrat Lida, Vlora dhe Besa, si dhe vëllai Gadafi.

Data e publikimit: 07.11.2021
Shpërndaje
Të tjera