Përkujtim Në përvjetorin e njëzet e tetë, përkatësisht në përvjetorin e parë, përkujtojmë të dashurit tanë

EMIN SANAJA

EMIN SANAJA

SADUSH SANAJA

SADUSH SANAJA

Ju kujtojmë me krenari dhe respekt:

 

Abdullahu, Vetoni, Artani, Samilja, Kujtesa, Fikrija dhe Besa

Data e publikimit: 03.11.2021
Shpërndaje
Të tjera