Sot, më 18 gusht 2021, bëhen 24 vjet pa bashkëshorten, nënën dhe gjyshen tonë të dashur

XHEJLANE ADEMAJ - KOVAÇI

XHEJLANE ADEMAJ - KOVAÇI

(31.9.1955 – 18.8.1997)

Mbretëresha jonë, të kujtojmë me mall çdo ditë që e zbardh dielli dhe çdo natë që e ndriçon hëna. Jemi krenarë që të patëm dhe do të kemi përherë në zemrat tona.

 

Të kujtojnë me shumë mall dhe dashuri: bashkëshorti yt i përjetshëm, Aliu, vajzat Tamaljana, Liridona e Fifja, djali Labinoti, mbesat Lisiana, Malvina e Alina, nipi Tenori dhe familja Kovaçi nga Ulqini.

Data e publikimit: 17.08.2021
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje