Sot, më 3 Maj, u mbush një muaj me plot dhembje e pikëllim pa më të dashurin tonë

SKENDER OSMAN KËRÇELI

SKENDER OSMAN KËRÇELI

Kujtimi dhe malli për ty nuk do të shuhen kurrë. Virtytet tuaja, përkushtimi dhe dashuria ndaj familjes do të mbesin përgjithmonë në zemrat dhe kujtimet tona. Jemi krenarë që të patëm.
 

 

E përkujtojnë më shumë mall e  respekt: nana Zymrija, bashkëshortja Sebahati, djemtë Rolandi, Valoni e Iliri, si dhe mbarë familja e gjerë.

Data e publikimit: 03.05.2021
Shpërndaje
Të tjera