Sot bëhen 10 vjet nga vdekja e të dashurit tonë

VEBI TERZIU

VEBI TERZIU

(1957 – 2011)

Është shumë e vështirë të shkruajmë fjalë pikëllimi për ty djalë, bashkëshort dhe babai ynë. Ne ende nuk mund të pajtohemi me fatin, ende nuk mund të bindemi se nuk të shohim më. Fjalët dhe lotët nuk mund të shprehin dhimbjen që është në zemrat tona, nga ajo ditë e mallkuar kur vdekja të mori Ty e neve na le pas. Gjithmonë ishe dhe do të mbetesh krenaria jonë.

 

Të përkujtojnë me mall e dashuri: nëna Mysherefja, bashkëshortja Beharja, djali Arbeni, nipat Vebiu dhe Berkani, reja Nurxhihanja, vëllezërit Nebiu dhe Bashkimi, motra Nedimja, si dhe mbarë familja Terziu nga Prizreni.

Data e publikimit: 28.02.2021
Shpërndaje
Të tjera