IMER (ISLAM) DUÇI

IMER (ISLAM) DUÇI

(25.2.1950 - 25.2.2016)

Baba i dashur, sot u bënë 5 vjet qëkur ti iu bashkove jetës së amshueshme, duke lënë pas një mal me kujtime të bukura. Ke lënë pas njerëz që jetojnë në këtë botë me këshillat dhe idetë tua të bazuara gjithmonë rreth qëllimit të suksesit dhe arritshmërive...prandaj je i paharruar!
Zemra jote ka qenë e mbushur me mirësi dhe urtësi. Këto virtyte i kemi trashëguar edhe ne fëmijët e tu nga ti baba, nga personaliteti yt i çiltër dhe i kthjellët.
Të duam shumë, na mungon shumë!

E përkujtojnë: bashkëshortja dhe fëmijët, si dhe mbarë familja Duçi.

Data e publikimit: 25.02.2021
Shpërndaje
Të tjera