Nëna dhe gjyshja jonë e dashur, sot bëhen shtatë vjet që nuk gjendesh në mesin tonë

NAZLIJE (BUNJAKU) XHAFOLLI

NAZLIJE (BUNJAKU) XHAFOLLI

(14.2.1951 - 16.2.2014)

Kujtimi për ty do të mbetet gjithmonë në zemrat tona. Virtytet e tua të larta njerëzore ishin dhe do të mbeten krenari për ne. 

 

Të kujtojmë me mall: bashkëshorti Muharremi, djali Valoni me familje dhe vajza Fatmirja me familje.

Data e publikimit: 16.02.2021
Shpërndaje
Të tjera