U bënë 2 vjet pa ty, Leta

VIOLETA (TEFIK) DIBRA

VIOLETA (TEFIK) DIBRA

(27.10.1967 – 9.2.2019)

Gjersa një yll u shua, një yll tjetër lindi, nipi yt i vogël, Kleiti. Malli nuk po shuhet e mungesa jote është e pazëvendësueshme. Vazhdojmë të jetojmë me shpirt të thyer. Të falënderojmë për punën, përkushtimin dhe sakrificën tënde të pafundme për familjen. Të
jemi përgjithmonë mirënjohës.
Pusho në paqe, Leta!

 

Të kujtojnë gjithmonë me mall: nëna Belxhyzarja, djali Korabi, nusja Qëndresa, mbesa Klesta dhe nipi i vogël, Kleiti.

Data e publikimit: 09.02.2021
Shpërndaje
Të tjera