Sot, më 15.1.2021, bëhen 4 vjet nga ndarja e bashkëshortes, nënës, vjehrrës dhe gjyshes sonë të dashur

BUKURIJE (LUME) MARSELI – DAUTAGA

BUKURIJE (LUME) MARSELI – DAUTAGA

(25.5.1947 – 15.1.2017)

Mungesa, dhembja dhe malli për Ty nuk do të shuhen kurrë.
Ti do të jesh gjithmonë në zemrat tona.

 

Familja: DAUTAGA

Data e publikimit: 15.01.2021
Shpërndaje
Të tjera