Sot u bënë 2 vjet pa më të dashurën tonë

XHYZIDE SHEHU - RAFUNA

XHYZIDE SHEHU - RAFUNA

Me mall, respekt dhe krenari, përherë të kujtojmë.

 

E përkujtojnë: djemtë Fadili, Ismeti, Naseri, Fitimi dhe Flamuri.

Data e publikimit: 07.01.2021
Shpërndaje
Të tjera