Sot, më 6 janar 2021, u bënë 23 vjet nga vdekja e Nënës dhe 4 vjet e gjysmë nga vdekja e Babait, më të dashurve tanë

GONXHE HASANI - ALIU

GONXHE HASANI - ALIU

SEJDI ALIU

SEJDI ALIU

Jo vetëm në këtë përvjetor, por në çdo moment duke u munduar që të pajtohemi që Ju nuk jeni në mesin tonë shpalosim kujtimet për Ju, jo vetëm kujtime, por mund, sakrificë e mbi të gjitha shkollim dhe edukatë që do të mundohemi t’i trasojmë brez pas brezi.
Çdo fjalë me peshë vepre me shumë vlerë ka mbushur thesarin tonë familjar, që ju falënderojmë pafundësisht dhe me gjithë zemër. Me shenjtërinë e Juaj mburremi kudo dhe kurdo që jemi. Të pavdekshëm në zemrat tona!

Ju kujtojmë me shumë mall dhe nuk ju harrojnë djemtë: Shpendi dhe Gazmendi, vajzat: Lirija, Leonora, Laura, Burbuqja, Teuta, Shqipja, Donika dhe Albana.

Data e publikimit: 06.01.2021
Shpërndaje
Të tjera