Sot u bë një vit pa ty Babi 

NEZIR (ISUF) KUÇI

NEZIR (ISUF) KUÇI

(1.9.1947 - 6.1.2020)

Ikja jote e bëri janarin më të akullt se dimri, e bashkë me janarin le të akullta edhe zemrat tona. Mungesa jote është zbrazëti që nuk plotësohet dot. Sot edhe pse jo në mesin tonë, ti përgjithmonë do të jesh në zemrat dhe mendjet tona.
Ishe shembull i mirësjelljes, kulturës dhe intelektualit. Kujtimin tënd do ta mbajmë gjallë edhe për mbesat e nipërit. Të qoftë dheu i lehtë e u prehsh në paqe Babi.

 

Të kujtojnë me mall: Erlisi, Edona, Egzoni, Endriti dhe bashkëshortja Lumnija!

Data e publikimit: 06.01.2021
Shpërndaje
Të tjera