Sot u bënë 22 vjet pa të dashurin tonë

ABEDIN EJUPI - CUCA

ABEDIN EJUPI - CUCA

(15.7.1961 - 26.12.1998)

Kjo ditë na kthen 22 vjet mbrapa dhe na kujton ditën më të zezë, ditën kur ti ike për të mos u kthyer më. Sa e vështirë jeta pa ty babë, sa vështirë sot të shkruajmë vetëm një përkujtim për ty, sepse kemi aq shumë për të thënë. Edhe pse kaluan kaq shumë vjet pa ty, ti mbetesh gjithmonë në zemrat, shpirtin dhe mendjet tona. Dashuria për ty babë  është e paprekshme e pamposhtur, e përjetshme dhe e pavdekshme. Të duam dhe na mungon shumë! Të përkujtojmë me mall çdo ditë...

 

Bashkëshortja Flora, djemtë Islami e Flagranti, vajzat Lyzana, Floranda, Suzana, nusja Dardana, dhëndurët, nipi Abedini, Leka dhe mbesat Era e Hira, si dhe motra Bahrija.

Data e publikimit: 26.12.2020
Shpërndaje
Të tjera