FIKRIJE REXHA

FIKRIJE REXHA

Shumë mall, shumë dhimbje, shumë dashuri, shumë kujtime. Faleminderit që le shumë gjëra të çmueshme pas vetes, si: familje të madhe, edukatë, mirësjellje e përkujdesje. Do të kujtojmë me mall përgjithmonë.

 

Bashkëshorti Sejfedini, djali Florini, vajzat Flora, Afërdita dhe Albina.

Data e publikimit: 23.12.2020
Shpërndaje
Të tjera