Me krenari e mallëngjim e përkujtojmë njëvjetorin e humbjes së bashkëshortit, babait dhe gjyshit tonë:

Prof. Dr. RIZA I. ÇAVOLLI

Prof. Dr. RIZA I. ÇAVOLLI

(1930 – 2019)

Qoftë i përjetshëm kujtimi për TY

 

Me respekt, Familja Çavolli

Data e publikimit: 01.11.2020
Shpërndaje
Të tjera