Sot bëhen tetëmbëdhjetë vjet pa nënën, gjyshen tonë të dashur

VAHIDE SPAHIJA - SERQA

VAHIDE SPAHIJA - SERQA

Përherë do të mbetesh në kujtimet tona për mirësinë e bujarinë tënde. I përjetshëm qoftë kujtimi për ty, e dashur.

E kujtojnë: vajza Refkija, motra Jakutja, nusja Mikeremi, si dhe mbesa dhe nipat.

Data e publikimit: 20.10.2020
Shpërndaje
Të tjera