Opening Up

Diellza Kolgeci, në Opening Up, të shtunën në KTV

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Diellza Kolgeci rrëfehet kësaj radhe përballë Argjend Rracit mbi fillimet e saj në karrierë si miss dhe fushat e tjera në të cilat ishte e suksesshme.

Për herë të parë ajo shpalos edhe projektin me të cilin fillon në prill si autore dhe moderatore.