NËPËR FILM

Filmi “Luaneshat e Kodrës” po shfaqet në kinematë “Cineplexx”

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Filmi i metrazhit të gjatë, “Luaneshat e Kodrës”, bashkëprodhim mes Kosovës dhe Francës, tashmë ka ateruar në vendin tonë. Nga e enjtja (12 maj), projekti i regjisores Luana Bajrami ka filluar të shfaqet në kinematë “Cineplexx”.

Me këtë rast, emisioni i kësaj jave “Nëpër Film” iu kushtua në tërësi filmit dhe “luaneshave” të tij. Të ftuara në studio ishin regjisorja dhe aktorja, Luana Bajrami, dhe tri protagonistet: Flaka Latifi, Era Balaj dhe Uratë Shabani.