NËPËR FILM

Publiku në përkrahje të filmi “Zgjoi” pak ditë para ceremonisë “Oscar”

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Edhe pak ditë kanë mbetur nga shpallja e nominimeve për shpërblimet e sivjetme “Oscar”, dhe Kosova nuk ka qenë kurrë më afër bërjes së historisë sesa tani me filmin “Zgjoi” të Blerta Bashollit.

Projekti i shumëshpërblyer kosovar i metrazhit të gjatë i cili bazohet në histori të vërtetë, pritet të nominohet në kategorinë “Filmi më i mirë i huaj”.