NËPËR FILM

Leart Rama rrëfen për projektet e tij regjisoriale

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA

Regjisori i ri, Leart Rama, ishte i ftuar në edicionin e fundit të emisionit “Nëpër Film”, me ç’rast foli për filmin e tij të fundit “Rikthimi” i realizuar në kohë pandemie.

 

Regjisori i ri, Leart Rama, ishte i ftuar në edicionin e fundit të emisionit “Nëpër Film”, me ç’rast foli për filmin e tij të fundit “Rikthimi” i realizuar në kohë pandemie.

Dokumentari njëorësh është një udhëtim emocional që shikuesin e mban të mbërthyer për të kuptuar fillimisht varshmërinë e personazheve, pastaj çfarë i ka shtyrë ata drejt saj dhe si ia kanë dalë që ta lënë pas këtë kapitull.