NËPËR FILM

Nënshkruhet kontrata për bashkëprodhim filmik mes Kosovë dhe Shqipërisë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

I ftuar në emisionin "Nëpër Film" ishte Lum Çitaku, zyrtar i lartë për komunikim me publikun në Qendrën Kinematografike të Kosovës.

Në këtë intervistë, Çitaku foli për marrëveshjen e nënshkruar mes Kosovës dhe Shqipërisë për bashkëprodhim filmik, përzgjedhjen e filmit kosovar "Exil" si propozim për "Oscar", ndikimin e pandemisë në industrinë e filmit dhe shumëçka tjetër.