NËPËR FILM

“Nëpër film” rikthehet me botën e kinematografisë

“Nëpër film” rikthehet me botën e kinematografisë

“Nëpër film” vjen me sezonin e ri të dielën, më 6 shtator. Emisioni unik javor që i dedikohet filmit, edhe gjatë këtij sezoni do t’i mbajë shikuesit të informuar me zhvillimet e fundit të filmit në vend dhe në botë.

Rubrikat “Filmi shqiptar” dhe “Në fokus” do të vazhdojnë të jenë pjesë e emisionit bashkë me lajmet rreth lansimeve të reja kinematografike në botë. Risi e këtij sezoni do të jenë bisedat e zhvilluara në studio me mysafirë të ndryshëm.