NËPËR FILM

Sukseset e filmbërësve dhe aktorëve kosovarë vazhdojnë edhe gjatë pandemisë

Të shumta janë projektet filmike që i kanë vazhduar rrugëtimet e tyre nëpër festivale të ndryshme të filmit, të cilat sivjet janë mbajtur online për shkak të koronavirusit. Në mesin e tyre edhe filmi “Zana” i regjisores Antoneta Kastrati, e cila aktualisht jeton dhe punon në Los Angeles të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Përveç pjesëmarrjes në festivalin gjerman të filmit, “goEast”, ku edhe triumfoi me çmimin e televizionit “3sat”, filmi kosovar “Zana” tutje u prezantua edhe në festivalin “South East European Film Festival”, i cili mbahet në Los Angeles, transmeton Koha.