NËPËR FILM

“Rruga” e Besim Ugzmajlit e vazhdon rrugëtimin nëpër festivale

Regjisori, producenti dhe skenaristi, Besim Ugzmajli, javën e filloi me dy lajme të mira. Filmi i tij i metrazhit të shkurtër “Rruga”, është përzgjedhur për t’u prezantuar në dy festivale të rëndësishme të filmit në “El Festival Internacional de Cine Bajo la Luna”, që sivjet edicionin e 13-të po e shënon online dhe “International Independent Film Festival of Elche”, që është ngjarje kualifikuese për shpërblimet “Goya” të cilat i ndan Akademia Spanjolle e Filmit.

Me gjithë eksperiencën e krijuar nga prezantimi i projekteve të tij: “Erë”, “The Eaters”, “Më fal” dhe “Rruga” në qindra festivale të filmit në botë, Ugzmajli për emisionin “Nëpër Film” tregoi se më së shumti e vlerëson opinionin apo kritikën e publikut kosovar.