N'shpi

Puthja e parë dhe libri i fundit?, përgjigjet Zafir Berisha

 

Zafir Berisha, zv ministër i Punëve të Brendshme, të dielën në emisionin N'shpi në KTV kujtojë shumë histori nga e kaluara.

Nuk e la pa folur edhe për temat që nuk i kishte treguar asnjëherë.