Metro

Shqetësimi i mjekëve për nxënësit e kryeqytetit - Obesiteti dhe problemet muskularo-skeletore

 

Gjatësia, masa, testi i shikimit, kontrolli i dhëmbëve, janë disa prej kontrolleve të cilave po u nënshtrohen nxënësit e shkollës “Hilmi Rakovica” të Prishtinës.

Krejt kjo po bëhet në kuadër të kontrolleve sistematike mjekësore për nxënësit e klasave të para, të pesta dhe të nënta të shkollave të kryeqytetit.