Metro

Reduktime të ujit në Fushë-Kosovë, shkak turbullirat në Ujman

Liqeni i Ujmanit - Foto: Driton Paçarada
 

Reduktime të ujit do të ketë në Komunën e Fushë-Kosovës për shkak të turbullirave në liqenin e Ujmanit.

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar se reduktime do të ketë nga ora 10:00-16:00 dhe nga ora 23:00-05:00.