Metro

D+ publikon shkeljet në prokurim publik në katër ndërmarrje publike

 

Demokraci Plus (D+) ka publikuar raportin me titull “Monitorimi i prokurimit publik në ndërmarrjet publike: ‘Prishtina Parking’, ‘Trafiku Urban’, ‘Kuzhina Qendrore’ dhe ‘KRU Prishtina’".

Në këtë raport janë përfshirë katër tenderë në këto ndërmarrje publike.