Metro

​Sot vazhdon instalimi i matësve të ngrohjes në Prishtinë

 

Projekti për instalimin e matësve të nxehtësisë, valvulave termostatike dhe termokokave do të vazhdojë nga kjo e hënë.

Sipas njoftimit të Termokosit, ekipet e kompanisë punëkryese do të fillojnë instalimet e këtyre pajisjeve në objektet banesore tek Bulevardi “Nëna Terezë” në lagjen “Qendër”.