Metro

Mehmeti kërkon më shumë transparencë nga Komuna e Prishtinës

 

Asamblisti i Aleancës Kosova e Re në Kuvendin Komunal të Prishtinës, Gëzim Mehmeti, ka thënë se ekzekutivi i Prishtinës duhet të jetë më transparentë në raport me ta dhe qytetarët.

Mehmeti ka thënë se këto shqetësime i ka ngritur edhe më herët. Transparenca, thotë Mehmeti, ka qenë një nga zotimet publike të kryetarit Përparim Rama.