Metro

Qendra për trajtimin e qenve endacakë, në përfundim

 

Qendra për trajtimin e qenve endacak është në fazën finale të ndërtimit, ka njoftuar kryetari i Prishtinës, Përparim Rama.

Rama ka thënë se në objekt po përfundojnë punimet e brendshme dhe pas përfundimit, “të gjithë qentë endacak të identifikuar në territorin e kryeqytetit do të trajtohen - vaksinohen, shërohen dhe kastrohen/sterilizohen në këtë qendër”.