Metro

Mbi 40 mijë euro gjoba nga hyrjet e veturave në “Xhorxh Bush”

FOTO: Driton Paqarada/KOHA
 

Është e ndaluar për qarkullim të veturave, mirëpo kjo makinë nuk po e respekton vendimin e Komunës së Prishtinës dhe po kalon nëpër rrugën “Xhorxh Bush”.

Si pasojë e kësaj, afër 40 mijë euro i janë shtuar thesarit të komunës vetëm nga kjo rrugë nga gjobat e shqiptuara.