Metro

Hyn në fuqi çmimorja e re e trafikut urban

Foto: Alban Bujari/KOHA
 

Komuna e Prishtinës ka bërë riorganizimin e planit tarifor të transportit publik, në kuadër të Marrëveshjes së Kredisë mes Trafiku Urban Prishtinë dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZh).

Sipas njoftimit, duke filluar nga e marta, për të gjithë përdoruesit e rregullt, çmimi i biletës mujore nga 14.00 euro do të zbresë në 13.50 euro.