Metro

100 gjoba iu shqiptuan të hënën kundërvajtësve në rrugën “Xhorxh Bush”

Foto: Driton Paçarada/KOHA
 

Naim Latifi, udhëheqës i njësisë së komunikacionit për kryeqytet, ka deklaruar se të hënën janë shqiptuar 100 gjoba ndaj kundërvajtësve që janë futur në rrugën “Xhorxh Bush”, tash të kthyer në shesh.

Ai ka thënë në emisionin SOT të KTV-së se numri i veturave që po futen në këtë rrugë është i madh, derisa bëri thirrje që pos autobusëve, taksive dhe veturave emergjente, të mos kalojë asnjë veturë tjetër.