Metro

“Kaos për të gjithë”, VV-ja kritikon Ramën në njëvjetorin e qeverisjes në Prishtinë

Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Me ekspozitë në sheshin e Prishtinës, Lëvizja Vetëvendosje ka kritikuar kryetarin e Prishtinës, Përparim Rama, në njëvjetorin e marrjes së detyrës si kryetar i Komunës së Prishtinës.

Pos billboardeve të shfaqur, partia në opozitë ka lëshuar në shesh “zhurmën e Prishtinës”, me të cilën ironizohen testimet e rrugëve njëkahëshe që bllokuan Prishtinën dhe mosefikasiteti në heqjen e problemit të qenve endacakë.