Metro

Në Prishtinë është inauguruar objekti i Stacionit policor “Veriu”

Foto:KP
 

Sot është bërë ndërrimi i lokacionit të Stacionit policor "Veriu" në Prishtinë.

Stacioni policor "Veriu", që ndodhej në lagjen “Kodra e Trimave” në Prishtinë, është zhvendosur në objekt të ri në lagjen “Arbëria”. Andaj duke u bazuar me lokacionin e objektit dhe ridefinimin e zonave kjo lagje do të kalojë nën administrim të Stacionit policor "Veriu".