Metro

Nis zhvendosja e laurave në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë

 

Komuna e Prishtinës ka nisur punën për zhvendosjen e laurave brenda Stacionit të Autobusëve në Prishitnë, kërkesë e kahershme e banorëve të Kalabrisë.

Me ndryshimin e qarkullimit, banorëve të kësaj pjesë do t’u mundësohet qasje direkt në rrugët magjistrale Prishtinë – Mitrovië M2, Prishtinë – Fushë-Kosovë M9 dhe lidhje direkte me lagjen Dardania.