Metro

Prishtina në reduktime të ujit për shkak të shpenzimit enorm

 

Në lagje dhe fshatra të Prishtinës ka filluar reduktimi i ujit të pijshëm për disa orë.

KRU “Prishtina” ka njoftuar se kjo po bëhet për shkak të shpenzimit enorm të ujit.