Metro

Dushi ankohet për numër të vogël të inspektorëve në Prishtinë

 

Drejtori i Drejtorisë së Inspeksionit në Komunën e Prishtinës, Florian Dushi, ka thënë se numri i inspektorëve është shumë i vogël krahasuar me kërkesat dhe ankesat qytetarëve.

Sipas tij, disa nga ankesat e qytetarëve shtyhen për trajtim pikërisht për këtë çështje,