Metro

Komuna e Prishtinës: Kemi shpenzuar dhjetëfish më shumë buxhet se vitin e kaluar për qentë endacakë

 

Komuna e Prishtinës ka thënë se zgjidhja e problemit me qentë endacakë ka qenë dhe vazhdon të jetë prioritet për Komunën e Prishtinës, që nga fillimi i mandatit të qeverisjes së re lokale.

Sipas njoftimit, komuna e Prishtinës ka shpenzuar buxhet dhjetëfish më shumë se vitin e kaluar për qentë endacakë.