Metro

Për shkak të telasheve me lokacionin anulohet edhe festivali “Beerfest Kosova”

 

Festivali “Beerfest Kosova” i paraparë të mbahet më 24 deri 26 qershor është anuluar, kjo sipas njoftimit, ngase festivali nuk po lejohet të mbahet në lokacionin e paraparë nga Policia e Kosovës. 

Në një komunikatë për media nga organizatorët e festivalit bëhet e ditur se në një takim me zyrtarët e Komunës së Prishtinës, drejtorëve të drejtorive relevante dhe Policisë së Kosovës që është mbajtur të hënën, organizatorëve u është komunikuar vendimi nga Policia e Kosovës që ky festival nuk do të lejohet të mbahet në lokacionin e përcaktuar (Parkingu, prapa Pallatit të Rinisë në Prishtinë), me arsyetimin se ky lokacion nuk i plotëson kushtet për këtë organizim.